Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ PIROLITIKUS GŐZÖS SÜTŐ OAS KP8V1 IX

Whirpool
raktáron
104.990 Ft
119.990 Ft
TECHNIKI adatok:

-Típus: Beépíthető Sütő
-Energiaosztály: A ×
-Gőzfunkció
-Teljesítmény: 3300 W
-Sütőtér Nettó űrtartalma: 71 l
-Tisztítási Típus: Pirpolitikus
-Kezelési MOD: Érétézősósózín-kosselési
: Inzelési
Moz:
éretózősóz: 100 cm

Méretek:
- Magasság: 59,5 cm
-Mélység: 55,1 cm
-Szélesség: 59,5 cm
 
Egyszerűen használható panel
MultiflowA sütő minden oldalon egyenletesen süt, szükséges a cirkulációs rendszernek, amely a forró levegőt eloszlatja a sütőben
Öntisztító rendszer: PirpolitikusA szennyező anyagok elégetése alapján 500 ° C-on.
CLICK & CLEANGyors és egyszerű tisztítás.
Teleszkópos sütősín: 1 szintenKényelmes és biztonságos ételmozgatást tesz lehetővé
AFPBevonat, amely megakadályozza, hogy a felületen az ujjlenyomat látható legyen.
Energiaosztály: A A megnövekedett energiahatékonyság lehetővé teszi, hogy a villamosenergia-számlákat akár 20% -kal csökkentse az A energiatartományú sütőkhez képest.
Méret: 71l.A legjobb eredményhez szükséges maximális hely.
GentleSteamA gőz ereje a tökéletes főzési eredményekhez.
Egyszerűen használható panelGyors hozzáférés a kiválasztott programokhoz.A speciálisan kialakított felhasználói panelnek köszönhetően könnyedén hozzáférhet a gőzprogramokhoz. Ezen kívül a sütő ajtajának belső oldalán egy táblázat található, amely megkönnyíti a gőzfunkciók használatát a kiválasztott paraméterektől függően (edény súlya, vízmennyiség, dedikált sütési szint, hőmérséklet és idő).
MultiflowMinden ponton ideális sütési hőmérsékletA sütőben a forró levegő áramlása még tökéletesebb, így a hőmérséklet a sütőtér minden pontján azonos lesz. A fűtőszál és a ventillátor egyenletesen juttatja be a forró levegőt az ételek köré, így a sütési idő rövidülhet.
Öntisztító rendszer: PirolitikusÉlvezze a sütő egyszerű tisztítását.Fedezze fel a rendkívül hatékony módszert, hogy eltávolítsa a legmakacsabb szennyeződéseket. Kapcsolja be a pirolitikus tisztítóprogramot, és hagyja, hogy a sütő kb. 500 ° C-ra melegedjen, mellyel a szennyeződésektől könnyen megszabadulhat.
CLICK & CLEANSütőajtó tisztítás, 3 egyszerű lépésben.Most gyorsan és egyszerűen tisztíthatja a sütő ajtaját. A Click & Clean opciónak köszönhetően három egyszerű lépésben kiveheti és megtisztíthatja a sütőajtó üvegét. A tisztítás soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes!
Teleszkópos sütősín: 1 szintenEgy megbízható segítségA kényelem és a biztonság a sütés során azok a dolgok, amelyekről soha nem feledkezhetünk meg! Ezért a Whirlpool sütők bizonyos típusai teleszkópos sínekkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a tepsik kényelmesebb fogását és könnyebb hozzáférés ,kiesés vagy véletlen égetés veszélye nélkül.
AFPUjjlenyomatmentes ragyogás.Az egész konyhája már ragyog, de még mindig látja az ujjlenyomatokat a mikrohullámú sütőjén? Felejtse el az unalmas és folyamatos törölgetést. A speciális AFP bevonatnak köszönhetően a sütő ujjlenyomatoktól mentes maradhat.
Energiaosztály: A Csökkentse villanyszámláitAz OASKP8V1IX sütő akár 30% -kal kevesebb villamos energiát fogyaszt, a szabványos A osztályú készülékekhez képet, miközben kiváló teljesítményt nyújt.
Méret: 71l.A legjobb eredményhez szükséges maximális helyA sütőszintek modern kialakítása lehetővé teszi az összes tálca ideális stabilizálását. A megnövekedett 71 literes kapacitás és 5 különböző sütési szint szükséges a sütéshez szükséges kényelmet a család kedvenc ételeinek.
GentleSteam3 dedikált Gentle Steam gőzprogram.A gőz és a fűtő elemekombinációja garantálja az arany és a ropogós kéreg kialakításának az ételeket. A fogásokat lédússá teszi és megőrzi a tápértékeket. A fűtőelemek és a gőz Kombiója segít megérteni az étel eredeti súlyát, gyorsabbá teszi a fő üzleti folyamatot, és jelentősen csökkenti a zsírokat és a fogyasztók további fogyasztását. A Gentle Steam funkció 3 különféle gőzprogramot tartalmaz a hal, a hús és a kenyér sütésére.
 • OAS_KP8V1_IX
 • 38 kg
 • 59,5 x 55,1 x 59,5 cm
 • Inox- fekete
 • 1 év


WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ PIROLITIKUS GŐZÖS SÜTŐ OAS KP8V1 IX
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.