Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

Rendelés menete

Az ön által kiválasztott és kosárba helyezett terméket/termékeket futárszolgálat juttatja el a megadott címre 3-5 munkanapon belül. A fizetés utánvéttel történik készpénzben, és a szállítás díját is minden esetben tartalmazza.

szállítási díjak:

 • 0-20 kg -ig 4.000,-
 • 21-60 kg-ig 7.000,-
 • 61-80 kg-ig 10.000,-
 • 81 kg felett minden esetben 12.000,-

A honlapunkon feltüntetett termékek fotói tájékoztató jellegűek, a valóságtól eltérhetnek „sérüléstől” függően! Rendelés előtt mindenképpen érdemes munkatársainkkal felvenni a kapcsolatot és megérdeklődni az adott készülék állapotát. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

E-mail-ben a megrendelésével kapcsolatosan visszaigazolást kap.

A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Rendszerünk 48 órán belül visszaigazolja az Ön rendelését, így ha ezen időintervallumon belül nem kapna elektronikus tájékoztatást, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a +36-(70) 670 1801-as telefonszámon, ahol a rendelésével kapcsolatosan további felvilágosítást kaphat.

Készlethiány bármely termék esetén előfordulhat, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén az adott termék után!

Az internetes oldalunkon szereplő termékek, képek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek, a termékek képei eltérhetnek a valóságtól. Az árváltozás jogát fenntartjuk! Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

Elektro Home

 • Elektro Home Kecskemét

  Elektro Home

  Ceglédi Út 80, 6000 Kecskemét
 • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.