Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

Az Elektro Home Outlet köszönti önt weboldalán!Üzletünkben szépséghibás, csomagolássérült, Új , Nem felújított gépekkel találkozhat, melyekhez olcsóbban, jóval a piaci ár alatt juthat hozzá.

18 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ezekből a termékekből válogatjuk ki vásárlóink számára a legjobb minőségű készülékeket. A külföldről importált termékeinket szigorú audit folyamatok alá vetjük, majd a hatályos jogszabályok szerint értékesítjük. Termékeink 1- 2 vagy 3 év jótállással kerülnek forgalomba.

Az Elektro Home Webáruház széles kínálatának köszönhetően biztosíthatjuk, hogy Ön is megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb termékeket árban, minőségben és szolgáltatásban egyaránt. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

Az Elektro Home munkatársaival online ügyfélszolgálatunkon keresztül (info@elektro-home.hu) vagy telefonon ( +36706701801 ) is kommunikálhat, így kérdése, problémája mindig visszakövethető, mely nagyban segíti az Ön és Weboldalunk kommunikációját. Munkatársaink minden esetben 12 órán belül reagálnak kérdésére.

Állandó akciókkal és kedvezményekkel várjuk új és régi ügyfeleinket!

Elektro Home

 • Elektro Home Kecskemét

  Elektro Home

  Ceglédi Út 80, 6000 Kecskemét
 • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.