Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

Az Elektro Home Outlet köszönti önt weboldalán!Üzletünkben B kategóriás, szépséghibás, csomagolássérült, de működőképes és rendeltetésszerű használatra alkalmas gépekkel találkozhat, melyekhez olcsón, jóval a piaci ár alatt juthat hozzá. 15 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ezekből a termékekből válogatjuk ki vásárlóink számára a legjobb minőségű készülékeket. A külföldről importált termékeinket szigorú audit folyamatok alá vetjük, majd újracsomagolva, a hatályos jogszabályok szerinti garanciával értékesítjük. Termékeink műszakilag kifogástalan állapotban, 1 vagy 2 év jótállással kerülnek újra értékesítésre.

Készülékeinkhez nem minden esetben tudunk gyári csomagolást és magyar nyelvű használati utasítást biztosítani!

Az Elektro Home Webáruház széles kinálatának köszönhetően biztosíthatjuk, hogy Ön is megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb termékeket árban, minőségben és szolgáltatásban egyaránt. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

Telefonos Ügyfélszolgálat: Az Elektro Home munkatársaival online ügyfélszolgálatunkon keresztül (info@elektro-home.hu) vagy telefonon is kommunikálhat, így kérdése, problémája mindíg visszakövethető, mely nagyban segíti az Ön és Weboldalunk kommunikációját. Munkatársaink minden esetben 12 órán belül reagálnak problémájára, vagy kérdésére. Ha termékkel kapcsolatos kérdése van, hivjon vagy írjon nekünk.

Állandó akciókkal és kedvezményekkel várjuk új és régi ügyfeleinket!

Elektro Home

 • Elektro Home Kecskemét

  Elektro Home

  Ceglédi Út 80, 6000 Kecskemét
 • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.