Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

SAMSUNG 2.1 SOUNDBAR HW-R450

Samsung
raktáron
46.990 Ft
54.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

A mélyláda jobb oldalának az alján kis esztétikai sérülés található!

-Csatornák száma 2.1
-DLNA támogatás  Nincs
-HDMI-CEC támogatás  Nincs
-Bluetooth Van
-Ívelt hangprojektor Nem

Teljesítmény
-RMS teljesítmény  200 W

Csatlakozók
-HDMI Van
-USB Van
-Kompozit kimenet Nincs
-Komponens kimenet Nincs
-Scart kimenet Nincs
-Digitális audió bemenet (Optikai) Van
-Digitális audió bemenet (Koaxiális) Nincs
-Analóg audió bemenet Nincs
-AUX kimenet Nincs

Méretek
-Szélesség 907.5 mm
-Magasság 53.5 mm
-Mélység 70.5 mm
-Tömeg 5500 g

További tulajdonságok
-DTS  Van
-Dolby Digital  Van
-Távirányítás Van

Erőteljes basszus, ahol csak szeretnéd
Ne hagyd, hogy a vezetékek a basszus hangok útjába álljanak. Helyezd el a vezeték nélküli mélynyomóval rendelkező hangprojektort bárhol az otthonodban és vedd körül magad az erőteljes, mély hangzással.

Játékhoz optimalizált hanghatások. Első kézből.
Csak dugd be a konzolt és hallgasd a lenyűgöző hanghatásokat azonnal. Az automatikus üzemmód az épp futó játékhoz igazítja a hangbeállításokat, míg az áthallás szabályozására irányuló technológia kiszűri a zavaró zajokat, hogy a hangok a megfelelő irányból, tisztán legyenek hallhatók, megteremtve ezzel a helyzeti előnyt.

Vezeték nélküli csatlakozás televízióhoz
Csatlakoztasd a hangprojektort egyszerűen a Samsung televíziódhoz Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével, anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. A tartalmak azonnal tisztább, mélyre hatóbb hangon szólalnak meg.

Irányíts az Okos távirányítóval
Nincs szükség több távirányítóra. A bekapcsolást, a hangerőt és a hangeffektusokat, azaz a hangprojektor legfontosabb funkcióit egy Samsung televíziókhoz való távirányítóval irányíthatod, a televízió felhasználói felületén keresztül.

Vezeték nélküli zenelejátszás
A Samsung hangprojektor Bluetooth kapcsolatot használ a többi eszközhöz való vezetékmentes kapcsolódás során. Élvezd a zenéket a telefonodon kiváló hangminőségben, kötöttségek nélkül, bárhol is legyél.

Optimális hangzás többféle tartalom esetén
A hangprojektor automatikusan kielemzi a hang forrását, hogy az adott tartalomhoz optimalizálja a hangsávokat. Legyen szó akár hangos sporteseményekről, akár halk dialógusú drámákról, számíthatsz a legjobb hangprojektorra, amely tiszta hangokat garantál az optimális televíziózáshoz.

Vezeték nélküli térhangzásra tervezve
A vezeték nélküli térhatású hangzást biztosító szettel a hangprojektort térhatású hangrendszerré bővítheted anélkül, hogy vesződnöd kellene a kábelekkel. A hangprojektorral csatornás rendszert hozhatsz létre az igazi térhatású hangzás elérése érdekében.

Samsung Audio Remote alkalmazás
Irányítsd a hangprojektort a Samsung Audio Remote alkalmazással Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról vagy táblagépről. A hangprojektor összes fontos funkciójának kezeléséhez csak csatlakozz a Bluetooth™ használatával, és játszd le kedvenc lejátszási listáidat mobileszközödön egyetlen alkalmazással.
 
  • HW-R450
  • 5.5 kg
  • 90,7 x 5,35 x 7 cm
  • Fekete
  • 1 év


SAMSUNG 2.1 SOUNDBAR HW-R450
A Kosárba helyezve.