Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

BOSE BASS MODUL 700 MÉLYLÁDA

Bosch
raktáron
199.990 Ft
289.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-A Soundbar 500 vagy a Soundbar 700 kiegészítő mélysugárzójaként használható
-Vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőség
-A hang, amit érezni lehet

Szereti Bose Soundbar 700 hangprojektorát, azonban felturbózná a teljesítményt ? A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul hozzáadásával megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget. Kizárólag a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz terveztük; ez a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli mélyhangmodul, mely bármelyik általunk gyártott házimozirendszerrel együtt használható. Igazából ennél jobb teljesítményű mélynyomót nem is talál ebben a méretben. Vezeték nélkül csatlakozik hangprojektorához, még több basszust és hanghatást kölcsönözve az eget rengető filmbéli effekteknek és a falakat rengető lejátszási listáknak.

Kívül-belül elegáns
A prémium üvegtető-bevonatú Bose Bass Module 700 mélyhangmodul kifinomult kialakítása páratlan a mélynyomók és a házimozirendszer-készülékek körében. Persze nem is egy szokványos készülékről van szó. Ez a mélynyomó dinamikus basszushangzást biztosít a nagy teljesítményű hangsugárzókból, valamint a QuietPort technológiával ellátott nagy méretű port jóformán megszünteti a torzítást. Így hát ne habozzon, kapcsolja be és érezze, ahogy a ritmus végiglüktet a házon.

A csomag kiegészítése
Jöhet még több ? Emelje új szintre a zenehallgatást a teljes térhatással. Egyszerűen csatlakoztassa a Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókat a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz és a Bose Bass Module 700 mélyhangmodulhoz, és engedje, hogy magával ragadja zenéje, filmjei vagy televíziója. A térhatású hangsugárzók 9 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkeznek. Mi lehet még ennél is jobb ? Kevesebb mint 10 cm magasan helyezkednek el, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe.

-A hangszórók száma:1
-Mágnesesen árnyékolt:Nem
-Vezeték nélküli:Igen
 • BASS_MODUL_700
 • 13.6 kg
 • 29,4 x 29,4 x 32,76 cm
 • Fehér
 • 2 év


BOSE BASS MODUL 700 MÉLYLÁDA
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.