Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

SMART LED TV



Mi az a  SMART TV?
A Smart TV, olyan televízió, amely a hagyományos TV-hez képest továbbfejlesztett képességekkel rendelkezik a kapcsolódás, tartalom és felhasználói élmény tekintetében.
Smart TV készülék lehet egy integrált internetes funkciókkal rendelkező televízió vagy egy képernyőn megjelenő menürendszerrel rendelkező televízióhoz tartozó set-top box, amely a hagyományos televíziókészülékekhez képest sokkal fejlettebb műveleteket és csatlakoztathatóságot tesz lehetővé. A Smart TV-ket felfoghatjuk egyfajta informatikai készülékeknek, vagy egy kézi számítógép számítástechnikai rendszerének, amelyet egy televízióval integráltak. A Smart TV ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy adott platformhoz tartozó további alkalmazásokat és pluginokat/addonokat telepítsenek és futtassanak.
Technológia: A Smart TV szolgáltatást elérhetővé tevő technológiát televíziókészülékekbe, set-top boxokba Blu-ray lejátszókba, játékkonzolokba és az ezekhez kapcsolódó készülékekbe építik be. Az ilyen készülékek segítségével a felhasználók videókra, filmekre, fényképekre és egyéb internetes, helyi kábeltévé csatornán, műholdas csatornán vagy merevlemezen található tartalmakra kereshetnek rá.
A Smart TV-k operációs rendszert vagy mobil operációs rendszert futtatnak, amely megfelelő platformot kínál az alkalmazásfejlesztők számára.
A Smart TV még a kezdeti stádiumban jár, és folyamatosan jelennek meg hozzá olyan szoftver-keretrendszerek, mint amilyen a Google TV és a nyílt forráskódú XBMC platform, amelyek nagy érdeklődést keltenek a szórakoztató elektronikai piaccal foglalkozó médiában.
Magyarországon elsőként a Samsung Electronics vezette be 2011-ben Smart TV modelljeit, melyek képesek számítógép közbeiktatása nélkül is az internetes tartalmak megjelenítésére, így a kedvenc weboldalak TV-re optimalizált formában olvashatók a készülék képernyőjén. Továbbá az okostévékre a fényképezőgéptől kezdve a külső merevlemezeken, SSD-ken, blu-ray olvasókon vagy akár notebookokon át a mobiltelefonokig számtalan készülék csatlakoztatható kábellel vagy anélkül, és a rajtuk tárolt tartalom akár egy okostelefon távirányítóként vagy billentyűzetként történő használatával is elérhető.

  • Minőség

    Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

  • Garancia

    Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.