Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

SAMSUNG SMART SÜTŐ ÉS MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ MC32J7055CT

Samsung
raktáron
79.990 Ft
99.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-Kialakítás Szabadonálló
-Sütő bevonata Rozsdamentes acél
-Űrtartalom 32 liter
-Vezérlés Mechanikus
-Szín Fekete

Funkciók
-Grill funkció  Van
-Crisp funkció  Nincs
-Kiolvasztás funkció Van
-Hőlégkeverés  Van
-Gyermekzár Van
-Hangjelző Van

Teljesítmény
-Mikrohullám teljesítmény 900 W
-Grill-teljesítmény 1500 W
-Teljesítmény fokozatok száma 6

Grill funkció
A hagyományos sütőkkel ellentétben a Samsung MC32J7055CT/EG sütő fejlettebb grill és pirító funkcióval rendelkezik. A Samsung konyhai készülékével egyenletesebben, akár 99%-osan sütheti át ételeit, így mindig a lehető legtökéletesebb fogást szervírozhatja. * A Samsung belső tesztje alapján (összehasonlítva a Samsung hagyományos modelljével / Food toast)

SLIM FRY
Készítsen egészségesebb ételeket a Samsung MC32J7055CT/EG Okos sütővel. A SLIM FRY technológia lényege, hogy a meleg levegő keringetésével az ételek belül ropogósra sülnek anélkül, hogy olajban ázna a kész étel.

Okos nedvességérzékelő
A Samsung okos nedvességérzékelő funkció feltérképezi a sütő belső páratartalmát és automatikusan beállítja a sütéshez optimális nedvességet. Az ételek így mindig tökéletesen megfőnek / átsülnek – mindezt egyetlen gombnyomásra.

Kerüljön közelebb az egészséges főzéshez
A Samsung MC32J7055CT/EG Okos sütővel friss és egészséges ételek tárházát tudja elkészíteni a 15 előre programozott funkció segítségével, így élvezheti a hagyományos fogások egy új, gyors és egészséges módon való elkészítését.

Házi joghurt könnyedén
Az erjedést elősegítő funkció (Fermentation Function) segítségével bármikor friss és ízletes joghurtot állíthat elő szeretteinek. Állítsa be az optimális hőmérsékletet és élvezze a Samsung okos sütő bámulatos funkcióját!

Teljes helykihasználás
Tapasztalja meg a maximális rugalmasságot a Samsung MC32J7055CT/EG Okos sütővel. A nagyobb családokat is szem előtt tartva az Okos sütőben bármikor kikapcsolhatja a forgókorongot, ezáltal helyet nyerhet és a nagyobb, négyzet alakú edényeket is kényelmesen elhelyezheti a készülékben.

Minőségi belső kerámiaborítás
Nincs több sérült, karcos felület! A kerámiaborításnak köszönhetően a Samsung MC32J7055CT/EG Okos sütő belső terét könnyű tisztítani és nem színtelenedik el az olaj vagy a zsír hatására. A rozsdamentes acél és epoxi belső terekkel ellentétben az Okos sütő belseje antibakteriális és karcálló, ezáltal biztosítva a készülék hosszú élettartamát.

Helyi ízek élvezete
Csillapítsa a hagyományos ízek utáni sóvárgását a Samsung új okos sütőjével. A fogások elkészítése során használja az előre programozott, helyi recepteket és élvezze az időtakarékos, egyszerű főzés örömét!

Olvassza fel ételeit gyorsan!
A Samsung új okos sütőjével villámgyorsan kiolvaszthatja fagyott ételeit anélkül, hogy veszítenének frissességükből. Legyen szó halételről, kenyérről, süteményről vagy gyümölcsről, a Samsung MC32J7055CT/EG okos sütő tökéletes kiolvasztást biztosít!

Energiatakarékos üzemmód
A Samsung MC32J7055CT/EG okos sütő ECO üzemmódját választva jelentősen csökkentheti az energia felhasználást otthonában, megtakarítva ezzel a felesleges energiafogyasztás költségét.

 
 • MC32J7055CT
 • 20 kg
 • 523 mm x 309 mm x 503 mm
 • Inox- fekete
 • 1


SAMSUNG SMART SÜTŐ ÉS MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ MC32J7055CT
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.