Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

SAMSUNG 2.1 SOUNDBAR HW-K450

Samsung
raktáron
49.990 Ft
66.990 Ft
Technikai Adatok:

-Csatornák száma 2.1
-DLNA támogatás Nincs
-HDMI CEC támogatás Van
-Bluetooth Van
-Ívelt hangprojektor Nem

Teljesítmény
-RMS Teljesítmény 300 W

Csatlakozók
-HDMI Van
-USB Van
-Kompozit kimenet Nincs
-Komponens kimenet Nincs
-Scart kimenet Nincs
- Digitális Audió bemenet (Optikai) Van
-Digitális Audió bemenet (Koaxiális) Nincs
-analog Audió bemenet Van
-AUX kimenet Nincs

Méretek
-Szélesség 908,5 mm
-Magasság 53,5 mm
-Mélység 70,5 mm
-Tömeg 4600 g

További tulajdonságok
DTS jelek, Nincs
-Dolby Digital Van
-Távirányítás Van

Vezeték nélküli térhatású hangrendszer
A Wireless Surround Kit teszi, hogy kibővítse már meglévő hangrendszerét - legalábbis egy bosszantó vezeték nélküli módot. Hozza létre saját 4.1 hangrendszerét a valódi térhangzásért! (A vezeték nélküli modul működtetéséhez tápkábel szükséges. Az elülső hangszórók és a kábellel tudnak csatlakozni a modulhoz. A Samsung vezeték nélküli hátsó hangszórókészlet és külön szerezymázheti be (SWA-

TV Connect
esvelakózézíté A hang csatlakoztatható pl. Irányítsa egyszerűen eszközzeit a TV távirányítójával. (A TV Sound Connect csak bizonyos Samsung TV modelleknél érhető el.)

Fejlettebb térhatású hangzás
A térhatású hangzás kiterjesztésével Samsung készülék optimális hallgatási terület biztosítása és emeli a hangmagasságot a TV képernyő szintje, így olyan, mintha a TV-ből szólnának a hangok. Így bármikor élvezheti az élethű hangzásvilágot, igazán magával ragadó hangeffektekkel.
Erőteljesebb és mélyebb basszus Irányítsa a slope projection a Samsung Audio Remote alkalmazással mobiltelefonjáról. A Bluetooth hálózathoz való csatlakozás után Könnyedén kezelheti a függesztő projektor különféle funkciókat és lejátszható kedvenc zeneszámokat. (Az alkalmazás csak az Android operációs rendszert futtató okostelefonokon és táblagépeken működik.) Zenemegosztás az eszközök között
A vezeték nélküli használat előnye, hogy a szobán belül bárhova elhelyezheti a mélynyomót a tökéletes hanghatás eléréséhez.

Bluetooth kapcsolat
Mostantól Könnyedén csatlakozhat a Bluetooth-hoz és irányához hangrendszerét okostelefonjáról. Az eszközök párosítása után Könnyűszerrel kiválaszthatja a használni kívánt rendszert és már a streamelheti is a kedvenc zeneszámait.
Egy alkalmazás mind fölöttA Bluetooth csatlakozás lehetővé teszi a különböző eszközök gyors összekapcsolását - így Ön a legjobb minőségi hallgathatja kedvenc zenéit mobiltelefonjáról vagy számítógépéről.
 • HW-K450
 • 4.6 kg
 • 90,8 x 5,35 x 7,05 cm
 • Fekete
 • 1 év


SAMSUNG 2.1 SOUNDBAR HW-K450
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.