Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

AEG T9DE77685 HŐSZIVATTYÚS SZÁRÍTÓGÉP A+++ 8KG

AEG
raktáron
239.990 Ft
299.990 Ft

TECHNIKAI ADATOK

Energiaosztály A***
Mosókapacitás 8 kg
Típus Hőszivattyús
Gyártó AEG
Szín Fehér, Fekete/inox
Fogyasztás 1.99 kWh/ciklus
Éves energiafogyasztás 177 kWh/év
Kivitel Elöltöltős
Tulajdonságok Frissítő ciklus , Hőszivattyú, Intelligens Diagnózis, Késleltetett indítás, Kijelző, Kivehető szűrő , Nagyméretű ajtó, Vasaláskönnyítő program
Programok Automatikus, Extra száraz, Gyapjú program, Műszál, Pamut extra, Szekrényszáraz, Szellőztetés, Vasaló száraz
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Mélység 64 cm
Outlet termék Igen
 

HASZNÁLATRA KÉSZEN A MIX XL PROGRAMMAL

A Mix XL program optimális légáramlása pamut, műszálas vagy akár kevert töltetek szárításához is ideális. Nem szükséges különválogatni a ruhákat szárítás előtt.

 

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DBC68S

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DBC68S

 

3DSCAN TECHNOLÓGIA. PRECÍZIÓS SZÁRÍTÁS

A FiberPro System és a 3DScan Technology speciális szenzorok segítségével érzékeli a ruhák nedvességtartalmát. A mért nedvességtartalom alapján beállítja a precíz szárításhoz szükséges időtartamot. Még a vastag és többrétegű szövetek esetén is. A levegőn történő szárításhoz képest a téli dzsekik jobban megőrzik formájukat és akár 30%-kal magasabb marad a hőszigetelő képességük.

TÖKÉLETES GONDOSKODÁS RUHÁI SZÁMÁRA

Az egyedi AbsoluteCare® rendszer a program során pontosan vezérli a szárítódob mozgását és a hőmérsékletet. A speciális dobmozgás a dobra simítja a ruhákat, mintha csak fektetve szárítaná őket. A vízlepergető tulajdonságú dzsekiket olyan hőmennyiséggel kezeli, amely eredeti állapotúra állítja vissza vízhatlan membránjukat. Minden anyagot a neki megfelelő mozgatással és hőmérsékleten szárít , miközben megőrzi a ruhák minőségét, formáját és tapintását.

  AEG - Hőszivattyús szárítógép - T8DEG48S
AEG - Hőszivattyús szárítógép - T8DEG48S  

BIZTONSÁGOS, ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEK

Az AEG SensiDry technológia a hagyományos szárítógépekkel összehasonlítva feleakkora hőmérsékleten vonja ki a nedvességet az anyagokból, anélkül, hogy a szárítási idő jelentősen meghosszabbodna. Ez biztosítja, hogy az anyagokat soha ne tegyük ki szükségtelen hőhatásnak. Ruhái hosszabb ideig őrzik meg a újszerű állapotukat. Ráadásul az alacsony hőmérséklettel energiát is megtakarít.

MINDENNAP IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG ÖNNEK

Szárítógépeink ProSense® technológiája nedvesség- és hőmérséklet érzékelőket használ a szükséges szárítási idő beállítására, az energiafogyasztást pedig a töltet méretéhez igazítja. Ez időt és energiát takarít meg, miközben gyengéden védi a ruhákat, amelyeket Ön szeret, és minden nap szívesen visel.

  AEG - Hőszivattyús szárítógép - T8DEG48S
AEG - Hőszivattyús szárítógép - T8DEG48S  

CSAK EGYETLEN SZŰRŐT KELL TISZTÁN TARTANI

Az AEG szárítógépek ÖKOFlow szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely könnyen elérhető és tisztítható. A hagyományos szárítógépek többszörös szűrővel rendelkeznek. Ha nem tisztítja ki mindet, az energiafogyasztás növekszik. Az AEG szárítógépek minden töltetet egyetlen szűrővel, erőfeszítés nélkül szárítanak, biztosítva a szárítógép hatékony és energiatakarékos működését.

RÖVIDEBB SZÁRÍTÁSI CIKLUSOK, EGYEDÜLÁLLÓ GONDOSKODÁS

A megnövelt légáramlásnak köszönhetően az AEG szárítógépek gyorsabban és hatékonyabban szárítanak, mint a hagyományos hőszivattyús szárítók. Így a ruhái jobb kezekben vannak, pedig a szárítási ciklusok rövidebbek.

  AEG - Hőszivattyús szárítógép - T8DEG48S
 • T9DE77685_
 • 50 kg
 • Szélesség 60 cm Magasság 85 cm Mélység 64 cm
 • Fehér
 • 2 év


AEG T9DE77685 HŐSZIVATTYÚS SZÁRÍTÓGÉP A 8KG
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.