Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

AEG HŐSZIVATTYÚS SZÁRÍTÓGÉP T8DB66580

AEG
raktáron
169.990 Ft
199.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:
 
-Kijelző Van
-Kivitel Elöltöltős
-Kondenzációhatékonysági osztály B
-Zajszint 66 dB
-Ciklusidő 154 perc/ciklus
-Típus  Hőszivattyús
-Energiaosztály A××
-Éves energiafogyasztás 235 kWh/év
-Kapacitás 8 kg
-Energiafogyasztás 1.99 kWh/ciklus
-Késleltetett indítás Van

Méretek
-Szélesség 60 cm
-Magasság 85 cm
-Mélység 60 cm
 


Megóvja a gyapjúpulóvereket 
A legmegfelelőbb megszáríthat, amit kimos. A legkényesebb gyapjúpulóvertől kezdve minden nap látni kell, hogy van-e egy sídzsekiig. Egyedi AbsoluteCare rendszerpont precízen választhat meg egy szárítási programot, valójában pontosan ellenőrizheti a vezérlést és a hővédő készüléket. Egy másik mennek össze. Megtartják a formájukat és a vízállóságukat. Gardróbja elme nyugalom radarabjára újraértelmezzük a centrifugálást. Gyapjúruhák fektetett szárításával összehasonlítva 

Tökéletes gondoskodás ruhái számára 
Egyedi AbsoluteCare rendszerünk a program pontosan vezérli a szárítódob mozgását és hőmérsékletét. A gyapjúholmik szárítás során a dob utánozza a fektetve szárítást. A vízlepergető tulajdonságú dzsekiket olyan hőmennyiséggel kezeli, amely eredeti állapotát állítja vissza vízhatlan membránjukat. Minden textilt a neki megfelelő mozgatással és hőmérsékleten szárít meg teljesen, pontosan megőrzi minőségét, küllemét és tapintását. 

Biztonságos, alacsony hőmérsékletek 
Az AEG SensiDry technológia a hagyományos szárítógépekkel összehasonlított feleakkora hőmérsékleten vonja ki a nedvességet az anyagokból, anélkül, hogy a szárítási idő jelentősen meghosszabbodna. Ez biztosítja, hogy az anyagokat soha ne tegyük ki szükségtelen hőhatásnak. Ruhái hosszabb ideig őrzik meg a vásárláskori állagukat. Emellett, az alacsony hőmérséklettel energiát is megtakarít. 

Minden nap Időt és pénzt takarít meg Önnek 
ProSense technológiája, amely csúcstechnológiás nedvesség- és Hőmérséklet szenzorokat használ a szükséges szárítási idő beállítására, az energiafogyasztást pedig a töltés méretének igazolására szolgáló aszerint, hogy napi- vagy heti mosást Vegetius. Ez az idő és az energia takarít meg, a jelenlegi gyengéden védi a Ruhákat, ami Ön szeret és mindennap szívesen visel. 

Könnyen kezelhető szűrő és nagyobb hatékonyságú, 
csak az ÖKOFlow szűrőrendszerrel működő készülék, amely elérhető elérhető szűrővel rendelkezik, és amely a Könérnyen lehetővé teszi. Egy egyszerű szárítógépek többszörös szűrővel beállítva. Ha nem tisztítja ki mindet, az energiafogyasztás növekszik. Egyetlen szűrőjével, az AEG szárítógépekkel, minden erőfeszítéssel, szükség nélkül, meg hatékony hatékonyabb és energiatakarékosságosabb. 

Rövidebb szárítási ciklusok, jobb oldali 
gondoskodás Így a Ruhái jobb kezekben vannak, törzs a szárítási ciklusok rövidebbek. 

 • T8DB66580
 • 49 kg
 • 60 x 60 x 85 cm
 • Fehér
 • 2 év


AEG HŐSZIVATTYÚS SZÁRÍTÓGÉP T8DB66580
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.

 • Cofidis