Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

WHIRLPOOL 8 ZÓNÁS BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS FŐZŐLAP SMO 658C BT IXL

Whirpool
raktáron
219.990 Ft
239.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-Típus Elektromos főzőlap
-Szín Fekete
-Felület Kerámia
-Vezérlés Szenzoros (érintőgombos)
-Összteljesítmény 7.4 kW
-Főzőzónák száma 8
-Indukciós főzőlap
-Maradékhő kijelzés
-Gyermekzár

Méretek
-Szélesség 65 cm
-Mélység 51 cm
-Vastagság 5.4 cm
-Tömeg 13.4 kg
Egy termékcsalád. Három dizájnvonal. Végtelen főzési lehetőség.

A Whirlpool tudja, hogy milyen fontosak még a legapróbb részletek is. A W Collection időtlen formája kiegészíti a konyhájának stílusát, a készülékek tökéletesen összeillenek egymással, hogy egy lenyűgöző és összehangolt megjelenést alkossanak. A beépíthető W Collection készülékek inspirálóak, a minimalista design és innovatív technológia tökéletes kombinációi.


Teljes vezérlés és kivételes teljesítmény

Az okos 6.Érzék Technológia automatikusan meghatározza az energiafelhasználási szintet a legjobb eredmények elérése érdekében. Gyorsan felforralja a vizet, és ezt hangjelzéssel jelzi Önnek. Ezután csökkenti az energiafogyasztás szintjét a megtakarítási célokra, miközben a vizet forrásban tartja.

Főzés, ahogy Ön szereti

A Whirlpool új generációs indukciós főzőlapjai lehetővé teszik, hogy úgy főzzön, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Nincs több korlátozás - a sütõ- és a főzőedényeket a főzőlapon helyezze el oda, ahova Önnek tetszik. Az autosensing rendszer automatikusan érzékeli pozíciójukat. A főzés korlátozása mostmár a múlté!

Főzzön még gyorsabban

A BOOSTER funkciónak köszönhetően a zónák magas szintű teljesítményt kapnak, ami lehetővé teszi a víz forrását vagy az étel gyorsabb felmelegítését.A zóna ebben a módban néhány percig működik, és még néhány tíz százalékkal növeli az energiát annak érdekében, hogy később csökkentse a felhasználó által korábban kiválasztott teljesítményszintet.

 

Határozza meg a maximális teljesítményt

Ön dönti el az indukciós főzőlap maximális teljesítményét: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW vagy 7,2 kW. A szükséges maximális teljesítmény beállítása után a főzőlap automatikusan beállítja a zónák közötti teljesítményeloszlást, hogy ne haladja meg a megadott határértéket.

Felejtse el, hogy figyelnie kell az időre

Nem kell szem előtt tartania a sütési időt - az Időzítő funkció elvégzi ezt Önnek és automatikusan kikapcsolja a kiválasztott zónát az előre beállított idő után.

Gyermekvédelem

A főzőlap teljes zár funkciója megakadályozza a gyermekek számára a hozzáférést és a kiválasztott paraméterek módosítását. A Whirlpool biztosítja a gyermekek biztonságát és a szülők nyugalmát.

Olvasztás

Ezzel a funkcióval beállíthatja a hőmérsékletet, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy az edényt felmelegítse és megakadályozza az odaégést. Tökéletes még a lágy textúrájú élelmiszerek - például a csokoládé - kezelésére. Megakadályozza, hogy az edényekhez odatapadjon az étel.

Párolás

Ez a funkció a lassú főzéshez szükséges hőmérséklet fenntartását jelenti. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen készíthesse el azokat az ételeket, amelyek hosszú ideig szükséges párolni, illetve megakadályozza az étel alatti égetést.

Melegentartás

A Hőmérséklet szabályozása funkció kevés energiát igényel, megakadályozza az étel lehűlését, amíg más fogásokat készít.

Készítsen tökéletes kávét

Ez a funkció segít Önnek tökéletes kávét készíteni kotyogós kávéfőzőben is (Moka típus). A program tájékoztatja Önt arról, hogy a kávé készen van, és automatikusan kikapcsolja a főzőlapot, hogy megakadályozza az elpárolgást.

Vezérelje a forralási folyamatot

Ezzel a funkcióval gyorsan forralhatja fel a vizet. A hang és a vizuális jel jelzi a forralás kezdetét, és folyamatosan irányítja ezt a folyamatot, megakadályozza a víz elpárolgását és a szem előtt tartva az energiahatékonyságot. Azt is jelzi, ha esetleg a víz elpárolgott, és az edény üres.

Süssön, akár egy chef

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy válasszon a 3 különböző sütési opció közül. A hang és a vizuális jel tudatja Önnel, ha a hőmérséklet elérte a tökéletes paramétereket a sütés megkezdéséhez. A főzőlap stabilizálja a beállított hőmérsékletet, és állandó szinten tartja. Így lehetősége lesz, hogy tökéletes ételeket készítsen.

Grillezzen, mint a profik

Ez a funkció lehetővé teszi a különböző ételek optimális grillezését a vastagságuktól függően. Ha a hőmérséklet eléri a grillezés tökéletes paramétereit, a főzőlap hangjelzést ad, majd stabilizálja a hőmérsékletet és állandó szinten tartja. Ennek köszönhetően valódi Grill Mesterré válhat!

Főzőlap tisztítás csak vízzel

Az iXeliumTM áttörést jelentő nanotechnológiája lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesse az indukciós főzőlap szép megjelenését, és sokkal könnyebbé tegye a tisztántartását - ennek elérése érdekében elegendő csak meleg vizet és egy puha törlökendő.

Stílusának megfelelő konyha

Néha a finom részletek különböztetik meg a belső teret. A Whirlpool elegáns indukciós főzőlappal, négy oldalán csiszolt szélekkel a konyha szemetgyönyörködtetővé válik.
 • SMO_658C_BT_IXL
 • 13.4 kg
 • 65 x 51 x 5,4 cm
 • Fekete
 • 2 év


WHIRLPOOL 8 ZÓNÁS BEÉPÍTHETŐ INDUKCIÓS FŐZŐLAP SMO 658C BT IXL
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.