Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

BOSCH BEÉPÍTHETŐ EGYAJTÓS HŰTŐ FAGYASZTÓVAL KUL15AFF0

Bosch
raktáron
159.990 Ft
219.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-tárolók: 2x
-zöldségtartó:Igen
-jégkockatartó:Igen
-frissentartó fiókok száma:1
-Energiaosztály:A×× (E)
-klímaosztály:SN-ST
-Max. tárolási idő áramszünet esetén:10 h
-mélyhűtő:4 csillag
-belső világítás
-gyorsfagyasztás
-automatikus hűtő leolvasztás

Méretek:
-SZ 59,80 cm x M 82 cm x M 54,80 cm
-tömeg:35,03 kg
-ajtó ütközés cserélhető, jobb
-típus beépíthető

-123 l,
-MultiBox,
-SuperFreezing,

FreshSense
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően az ételek megőrzik ideális állagukat, a fagylalt például nem lesz sem túl lágy, sem túl kemény. Az állandó hőmérséklet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban döntő tényező a nagyobb frissesség és íz szempontjából. A FreshSense érzékelők folyamatosan figyelik a hűtőszekrény és a fagyasztó környezeti hőmérsékletét. Ennek eredményeként a hűtőszekrény és a fagyasztó belsejében a külső hőmérséklettől függetlenül állandó a hőmérséklet. Az előfagyasztott élelmiszerek védelmeA hagyományos fagyasztók sikeresen lefagyasztják az élelmiszereket, de a fagyasztás megtartása nem mindig garantált.

A SuperFreezing gyorsfagyasztó gyorsabban fagyasztja le az élelmiszereket, és megvédi a már meglévő fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól, amikor új élelmiszereket tesz a fagyasztóba.
Az automatikus fagyasztási funkcióval rendelkező készülékek visszatérnek a normál működéshez, amint elérik a kívánt hőmérsékletet, így elkerülhető az energiapazarlás.
Jót tesz az ételnek. Hatékony az energiafogyasztás szempontjából.

MultiBox fiók
A MultiBox fiók alkalmas gyümölcsök és zöldségek tárolására - különösen a terjedelmes termékek, például a nagyméretű saláták számára van bőven hely.

LED-es világítás: a hűtőszekrény tartalma a reflektorfényben marad
A LED-világítás teljesen új világítási koncepciót hoz a hűtőszekrénybe, egyenletes belső világítást garantálva. A LED-es világítás kevesebb villamos energiát használ, mint a hagyományos fényforrások, így a készülék élettartama hosszabb.
 
 • KUL15AFF0
 • 35 kg
 • 59,8 x 82 x 54,8 cm
 • FEHÉR
 • 2 év


BOSCH BEÉPÍTHETŐ EGYAJTÓS HŰTŐ FAGYASZTÓVAL KUL15AFF0
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.