Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

SAMSUNG 14 TERÍTÉKES A+++ SZABADONÁLLÓ MOSOGATÓGÉP DW60R7050FS

raktáron
169.990 Ft
219.990 Ft

A készülék csak személyesen üzletünkben átvehetö.

TECHNIKAI ADATOK:

-Terítékek száma: 14
-Energiahatékonysági osztály D
-Program időtartama normál tisztítási ciklus 234 perc
-zajkibocsátás 44 dB(A)
-Programok száma 8

Programok
-Intenzív program
-Automatikus program
-Ökoprogram
-Üve gprogram
-Előöblítés
-Kiegészítő programok
-Expressz 60°C

-Csendes funkció 2dB(A)"
-Öntisztító
-Evőeszköztartó fiók
-Aqua stop
-Kezdési időpont előválasztás
-Gyermekzár

Méretek
-Magasság 84,5 cm
-Szélesség 59,8 cm
-Mélység 60 cm

-Feszültség 230 V
-Csatlakozási érték 2,1 kW
 
MAGAS ENERGIAHATÉKONYSÁG
Használj kevesebb energiát, és mégis tisztísd hatékonyan a piszkos edényeket a 2021-es új európai energiacímkézési rendszer alapján megállapított D energiahatékonysági besorolással! Bizonyítottan kevesebb energiát fogyaszt, anélkül, hogy romlana a mosogatás teljesítménye. Tehát nem kell aggódnod, hogy pazarlod az energiát, vagy, hogy mennyire tiszták az edények.
 
Kevesebb zaj, nyugodtabb otthon

KEVESEBB ZAJ
Legyen kevésbé zajos az otthonod! A mosogatógép simábban és csendesebben működik, az inverteres motorjának köszönhetően. Ezenfelül egy Extra Csendes programja is van, amely kissé lassabban mosogat ugyan, de 2 decibellel kevesebb zajt ad ki, mint az ECO program *. Így még egy könyvtárnál is csendesebb.
* Belső laboratóriumi tesztelés alapján.

Egyszerűen és biztonságosan mossa a borospoharakat

POHÁR TARTÓ
Tedd be és mosogasd el a törékeny talpas borospoharakat sokkal biztonságosabban és könnyebben, mint ez előtt! A Pohár Tartó* úgy lett kialakítva, hogy a különféle méretű poharakat gyengéden, de biztosan fogja és tartsa. Tehát beteheted a mosógépbe a kedvenc és legtörékenyebb poharaidat, mert tudod, hogy nem fognak megsérülni, és mindig ragyogóan tiszták lesznek.
* Kizárólag a DW7070 modellen érhető el.
Gyors, hatékony mosás bármely ciklussal

SEBESSÉG NÖVELŐ
Csökkentsd a mosogatási időt, és mégis legyenek higiénikusan tiszták és szárazok az edények! Válaszd a Sebesség növelő funkciót, hogy sokkal gyorsabban befejezhesd a mosogatást, függetlenül a ciklus típusától vagy az edények mennyiségétől! Ideális megoldás, ha gyorsan el kell mosogatni néhány edényt vagy tányért egy étkezéshez vagy bulihoz.
Higiénikusan tisztít csupán vízzel

ÖNTISZTÍTÁS
Tartsd higiénikusan a mosogatógép belsejét, környezetbarát módon! Az Öntisztítás funkció segítségével egyetlen gombnyomással megtisztíthatod a gép belsejét. Eltávolítja el a szennyeződéseket és a szagokat okozó baktériumokat csupán vízzel, így nincs szükség durva tisztítószerekre. Sőt automatikusan értesít, ha tisztításra szorul.
<iframe allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen="" id="flix-iframe0" scrolling="no" src="https://media.flixcar.com/delivery/static/jwplayer/jwiframe.html?fjw={" playlist":[{"file":"\="" \="" content.jwplatform.com\="" videos\="" eoe2gxas-rlnmvrjg.mp4","image":"\="" assets-jpcust.jwpsrv.com\="" thumbs\="" eoe2gxas-1280.jpg","mediaid":"eoe2gxas","code":"automatikusan="" ny\u00edlik,="" hogy="" kiengedje="" a="" g\u0151zt="" \u00e9s="" el\u0151seg\u00edtse="" sz\u00e1rad\u00e1st="" |="" feature_video"}],"listbar":{"position":"right","size":"234"}}&vidno="undefined&p=1816123&d=7455&l=hu&sid=&mpn=&ean=&base=//media.flixcar.com/delivery/&gvid=flix6cdee7aa000000.13588098&pn=https|dub|forwww.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-dw60r7050fs-eo-mosogat|perC3|perB3g|perC3|perA9p-1347460.html&quot;" title="Flix-media-video-0" width="100%" height="100%" frameborder="0">
Automatikusan nyílik, hogy kiengedje a gőzt és elősegítse a száradást
AUTOMATIKUS NYITÁS
Élvezd a csillogó edények látványát minden alkalommal az Automatikus nyitás funkciónak köszönhetően! Az öblítés és szárítás befejeztével, az ajtó automatikusan, 10 centiméterre kinyílik, hogy kiengedje a beszorult gőzt. Gyorsabb és jobb szárítási eredményt nyújt, mint a hagyományos módszerek, különösen műanyag és kisebb tárgyak mosogatásakor.
A magasabb és szélesebb edények is könnyedén elférnek
AUTOMATIKUS BEÁLLÍTÁS
Helyezz könnyedén különböző méretű és típusú edényeket a mosogatógépbe! Egyetlen érintéssel, az Automatikus beállítás funkció segítségével le- és felfelé tudod mozgatni a felső tárolókosarat. Azáltal, hogy több helyet teremtesz az alsó tárolóban, különféle méretű és formájú edényeket tehetsz be, beleértve a magasabb edényeket, a széles tálakat és nagy tányérokat.
Sterilizálja az edényeket
HIGIÉNIKUS ÁPOLÁS
Öblíts higiénikusan, hogy eltávolítsd a kórokozókat és a baktériumokat! Bizonyos programoknál* a Higiénikus ápolás funkció meghosszabbítja az utolsó öblítést, és felemeli a víz hőmérsékletét 70°C-ra**. Ez méllyebb tisztítást eredményez, amely eltűnteti a baktériumok 99,999%-át. Így tányérjaid, evőeszközeid és edényeid mindig fertőtlenítettek lesznek.
* Az Auto programnál nem érhető el. ** Az Intertek tesztje alapján: egy baktériumokkal ellátott teszt edény került a mosogatógépbe, és megszámolták a baktériumok számát az Eco Sterilizálás funkcióval történő mosogatás előtt és után. Eltávolítja bizonyos baktériumok, köztük az Escherichia coli, a Salmonella enteritidis és a Listeria monocytogenes 99,999% -át. Az egyes eredmények eltérhetnek.
 • Minimalista dizájn
  Élvezd a fényűzően minimalista dizájnt a funkcionalitás feláldozása nélkül! A letisztult stílus zökkenőmentesen illeszkedik a konyhabútoraidhoz, hogy harmonikus és modern megjelenést nyújtson otthonodnak. A kezelőszervek diszkréten el vannak rejtve, és a süllyesztett fogantyú elegáns megjelenést kölcsönöz az elülső résznek.
 • Harmonikusan elegáns és kifinomult dizájn
  Élvezd a fényűzően minimalista dizájnt a funkcionalitás feláldozása nélkül! A letisztult stílus zökkenőmentesen illeszkedik a konyhabútoraidhoz, hogy harmonikus és modern megjelenést nyújtson otthonodnak. A kezelőszervek diszkréten el vannak rejtve, és a süllyesztett fogantyú elegáns megjelenést kölcsönöz az elülső résznek.
PrevNext
Megelőzi a veszélyes és káros vízszivárgást
AQUA STOP BIZTONSÁGI FUNKCIÓ
Érezd magad biztonságban a víz által okozott váratlan károsodásoktól az Aqua Stop biztonsági funkció segítségével! Ha akár kis mennyiségű vizet érzékel, lekapcsolja a vízellátást és az elektromos csatlakozást, hogy megállítsa a mosogatógép működését. Tehát megvéd az áramütéstől és az esetlegesen drága vízkároktól.
 
 • DW60R7050FS
 • 60 x 60 x 85 cm
 • Inox
 • 2 év


SAMSUNG 14 TERÍTÉKES A SZABADONÁLLÓ MOSOGATÓGÉP DW60R7050FS
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.