Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

LG ELÖLTÖLTŐS MOSÓGÉP FH495BDS2

LG
raktáron
219.990 Ft
289.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-Automatikus terhelésbeállítás
-Gyerekzár
-Késleltetett indítás
-Finom mosás
-Digitális kijelző
-Méretek H85cm x W60cm x D64cm
-Energiafogyasztás - Mosás és centrifugálás
0,45kWh / ciklus
-Energiaosztály A ×××
-Becsült éves energiafogyasztás - mosás és centrifugálás 120kWh / év
-Becsült éves vízfogyasztás - Mosás és centrifugálás 11000L / év
-Kézi mosás
-Terhelhetőség 12kg
-Maximális centrifugálási sebesség 1400rpm
-Minimális centrifugálási sebesség 400 fordulat / perc
-Modell neve / száma FH495BDS2
-Zajszint - centrifugálás 67dB
-Zajszint- Mosási ciklus 52dB
-Programok / beállítások száma 14
-Túlcsordulás elleni védelem
-Program szekvencia indikátor
-Programidő (60 ° C pamut ciklus)265 perc (teljes), 235 perc (fél)
-Gyors mosás
-Csendes
-A hátralévő idő mutatója
-Szabadon álló
-Változtatható hőmérséklet-szabályozás
-Gyapjú program

Nagy kapacitás
Ez a helytakarékos gép bőséges 12 kg-os teherbírást kínál anélkül, hogy további helyet foglalna a háztartásában, így ritkábban moshat.

A Truesteam
Steam részecskék kisebbek, mint a vízcseppek, vagyis hatékonyabban képesek behatolni a szövetekbe. Ez a gyakorlati funkció tehát javítja a mosási teljesítményt, miközben csökkenti a vízfogyasztást.

TurboWash
A TurboWash integrálja a sugárpermetezés funkciót, amely jelentősen csökkenti a mosási időt, energiamegtakarítást eredményez és tisztább ruhákat szállít. A vizet 120 másodpercig közvetlenül a szövetekre permetezve a sugárpermet növeli a 6 Motion Direct Drive technológia kivételes mosási és öblítési teljesítményét, és lehetővé teszi a TurboWash számára, hogy egy egész mosási ciklust előre haladjon. A TurboWash nemcsak lehetővé teszi, hogy a szokásos mosási program 49 perc alatt befejeződjön, de akár 15% -kal, a vízfogyasztás pedig akár 40% -kal is csökkenti az energiafogyasztást.6 Közvetlen mozgásvezérlés
A kiválasztott mosási programtól függően a 6 mozgásos közvetlen meghajtó különféle dobmozgatásokra képes a jobb mosási teljesítmény és az optimális eredmény érdekében. Az LG 10 év garanciát is vállal a motorra és annak minden alkatrészére, így tudja, hogy gépét jól gondozzák.

SmartThinQ (NFC)
Az NFC címkézési technológiával új mosási programokat tölthet le, mint például gyapjú, babaápolás és hidegmosás , és alkalmazhatja ezeket a programokat az okostelefon egyszerű érintésével. Sőt, az intelligens diagnózis funkcióban NFC technológiát használnak, amely segít a felhasználónak hatékonyan elhárítani az esetleges kisebb problémákat, mielőtt azok nagyobb problémává válnának.

14 program
A ruhák mosásának egyszerűsítése érdekében ez a gép 14 programmal rendelkezik, amelyek közül választhat: sötét, finom, sport, gyapjú, kézmosás és fél adag, így gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbb beállításokat a tökéletes eredmény elérése érdekében. .
  • FH495BDS2
  • 73 kg
  • 60 x 64 x 85 cm
  • Fehér
  • 2 év


LG ELÖLTÖLTŐS MOSÓGÉP FH495BDS2
A Kosárba helyezve.