Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

HOTPOINT BEÉPÍTHETŐ DUPLA SÜTŐ DHS53CXS

raktáron
119.990 Ft
169.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

Ez az elegáns rozsdamentes acél kettős sütő teljes kapacitása 100 liter. Készítsen vacsorát a 65 literes fő kemencében,  vagy a 35 literes másodlagos sütőben . A DHS53CXS-vel rengeteg hele lesz főzni az egész család számára.

Mindkét süttérő katalitikus betétekkel rendelkezik, hogy minden zsírtól és szennyeződéstől mentes legyen. Ezek a betétek főzés közben elnyelik az esetleges kiömléseket vagy zsírokat, amelyek elősegítik a sütők tisztaságát. A betétek tisztításához állítsa az (üres) sütőt magas hőmérsékletre, és égesse le a szennyeződéseket. Miután a sütő lehűlt, csak egy nedves ruhával gyorsan törölje át, hogy a sütő tiszta legyen és készen álljon a következő receptre.

A teljesen programozható időzítő nagyszerű szolgáltatás. Beállíthatja, a sütő be- és kikapcsolását. Ez azt jelenti, hogy megtervezheti étkezését, így hazaérkezve a munkahelyéről,  készen áll az étel készítésére.

Főbb jellemzők
-Energia besorolás - „A”
-Öntisztító - katalitikus betétek
-Ventilátor / Konvekció
-Lassú főzési funkció
-Fő sütő kapacitása 65L
-A második sütő kapacitása 35L
-Léghűtéses ajtók
-Hűtőventillátor
-Időzítő
-Leolvasztási funkció
-Dupla üvegajtó

-A Hotpoint korszerűsített rozsdamentes acél DHS53CXS beépített dupla elektromos sütője hatékonyan és egyszerűen használható a konyhában.
-5 főzési program: Körkörös ventilátor, leolvasztás, lassú sütés, hagyományos, ikerváltozós grillezés
-Készülék szélessége 60cm
-Kapacitás - fő sütő 65L
-Kapacitás - második sütő 35L
-Méretek H88,7 x W59,7 x D57,7 cm

 
  • DHS53CXS
  • 48 kg
  • 88,7 x 59,7 x 57,7 cm
  • Inox
  • 2 év


HOTPOINT BEÉPÍTHETŐ DUPLA SÜTŐ DHS53CXS
A Kosárba helyezve.