Kedves vásárlóink! Webshopunk online katalógusként működik, mivel outlet termékeket forgalmazunk, ezért egyes készülékek esztétikai hibásak lehetnek.

BEKO KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY RCNA406E40XB

BEKO
raktáron
159.990 Ft
179.990 Ft
TECHNIKAI ADATOK:

-Kialakítás Szabadonálló
-Kivitel  Alulfagyasztós
-Energiaosztály   A×××
-Éves energiafogyasztás 188 kWh/év
-Fagyasztó rekeszek száma 3
-Hűtő polcok száma 4 db
-Total NoFrost

Méretek
-Szélesség 59.5 cm
-Magasság 203 cm
-Mélység 66.5 cm

További tulajdonságok
-Nettó hűtőtér 253 liter
-Nettó fagyasztótér 109 liter
-Visszamelegedési idő  33 óra
-Cserélhető oldalú ajtónyitó Van
-Kijelző Van
-Vízadagoló Nincs
-Jégadagoló Nincs
-Ajtórekeszek száma 4
-Zajszint 37 dB

EVOLine
Az EVOLine az új Beko hűtőszekrények sorozata, A ×× vagy A ××× energiahatékonysággal, amely optimális energiafogyasztást kínál.

A Kitchen Fit innovatív kialakítása hatékonyabbá teszi a konyhában a helyet, mivel a kondenzátort az oldalfalakba ágyazzák, és az ajtónyitó rendszer 90 fokban be van ágyazva, ami lehetővé teszi a konyhabútorba történő beépítést.

A nagy teljesítményű LED-es világítási rendszer növeli a láthatóságot a hűtőszekrény belsejében.

LED lighting
Amikor a hűtőd teljesen tele van, könnyen megfeledkezhetsz azokról az ízletes hozzávalókról, amelyek hátul elrejtve, a sötétben bújkálnak. A Beko hatékony LED világítása végigfut a hűtő felső és oldalsó részén, megvilágítva ezzel minden polcot és az utat a következő kulináris alkotásodhoz. Mostantól semmi sem vész kárba.

NeoFrost Dual Cooling
50%-kal tovább megőrzik tápértéküket az ételek, így frissebbek és egészségesebbek maradnak. A hűtő- és fagyasztórekeszeknek saját léghűtésük van, hogy az élelmiszer minden rekeszben optimális körülmények között legyen tárolva, így tovább marad friss.

Egyenletes hűtés az összes polcon
Ideális környezetet biztosít az élelmiszereknek a hűtőpolcon a szabályozható áramlás és hőmérséklet. Minden rekesz külön állítható.

KitchenFit
Egyes konyháknál a rossz helyeken levő készülékek miatt kihívást jelentő elrendezéssel kell megküzdeni. A SmoothFit ajtó 90 fokra kinyitva sem nyúlik túl az oldalpanelen, ami azt jelenti, hogy a hűtőszekrény egyszerűen betolható a sarokba vagy a fal mellé anélkül, hogy az akadályozná a használatát. És ekkor a tálcák is teljesen kihúzhatók!


EverFresh
A speciális EverFresh rekeszt úgy tervezték, hogy 30 napig megőrizze a zöldségek és a gyümölcsök frissességét. Szabályozza a páratartalom szintjét a fiók konstruktív kialakításán és a légáramokon keresztül, ami jelentősen csökkenti a zöldségek és a gyümölcsök kiszáradását, és meghosszabbítja az eltarthatóságot, akár háromszor annyival, mint a szokásos hűtőszekrények.

Rekesz 0 ° C
Nulla fokozatú hőmérsékleti rekesz, ideális friss húshoz, halhoz és rövidebb élettartamú ételekhez. Tökéletes romlandó ételekhez!

Hűtőventillátor
A hűtőtérbe szerelt ventilátornak köszönhetően a hideg levegő egyenletesen oszlik el.
 
 • RCNA406E40XB
 • 60 kg
 • 59,5 x 203 x 66,5 cm
 • Silver
 • 2 év


BEKO KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY RCNA406E40XB
A Kosárba helyezve. • Minőség

  Termék kinálatunkat folyamatossan bővitjük és frissítjük, minden erőnk-kel azon vagyunk, hogy az aktuális trendet követve beszerezzük a lehető legjobb minőségű Outlet termékeket.

 • Garancia

  Az általunk forgalmazott termékekre egy, illetve két év saját garanciát vállalunk.